Energiavirtaus - Kuinka päästää irti kaikesta siitä, mitä et enää tarvitse

blog 2 waterfallKaikkien Shaolin-taitojemme sydämessä on energiavirtauksen taito.

Mitä on energiavirtaus? Energia (kiinaksi "chi" tai "qi") tarkoittaa energiaa, joka on välttämätöntä elämälle. Energia virtaa luonnostaan kaikissa elävissä olennoissa. Kun energia virtaa, me olemme terveitä ja elossa. Kun energiavirtaus jostain syystä tukkeutuu tai estyy, se ilmenee kipuna, sairautena, tai vakavimmillaan voi johtaa kuolemaan.

Shaolin-taitojen, eli Shaolin Chi Kungin, Shaolin Kungfun, Taijiquanin tai Zen-meditaation, avulla voimme tietoisesti harjoittaa irti päästämistä sekä energiavirtauksen vahvistamista.

Kun kehomme sisäinen energiavirtaus vahvistuu, energiatasomme nousee. Tämä tavallista voimakkaampi energiavirtaus kykenee vapauttamaan tukoksia, joita kehoomme ja mieleemme on ajan myötä kertynyt. Nämä tukokset voivat olla fyysisiä, emotionaalisia tai henkisiä. Energiavirtauksen harjoittamisen kannalta sillä ei ole merkitystä, sillä energia virtaa luonnostaan aina sinne missä sitä eniten tarvitaan.

Energiavirtauksen aikaansaaminen ja vahvistaminen on todella hyödyllinen ja monikäyttöinen taito, jonka avulla voimme parantaa terveyttämme, huolimatta siitä mitä terveysongelmamme saattavat olla.

Monien ihmisten voi olla vaikeaa hyväksyä näitä väitteitä, mutta niiden paikkansapitävyys on yksinkertaista vahvistaa oman kokemuksen, ja harjoittelusta saatavien käytännön hyötyjen kautta.

Koulussamme chi kungin tai kungfun harjoitteleminen tarjoaa meille hyvää terveyttä, emotionaalista tasapainoa ja vahvuutta, koska aivan ensi hetkistä lähtien opetamme oppilaillemme energiavirtauksen taidon.