shaolin gate slider

Ylläpidämme edenneille oppilaillemme jatkuvaa opetusta viikottaisten opetustuntien ja erilaisten kurssikokonaisuuksien muodossa. Tyypillisesti harjoituskautemme jatkuvat läpi vuoden, elokuusta kesäkuun Juhannukseen, mutta järjestämme toisinaan erityiskursseja myös kesäkuukausina.

Kaikki alkeiskurssimme läpikäyneet oppilaat ovat tervetulleita mukaan jatkoryhmiimme.


Jatkokurssit

Ei tapahtumia

HUOM!   Jos haluat osallistua jatkokursseille, mutta olet huolissasi jatkuvasta covid-tilanteesta ja haluaisit ylläpitää sosiaalista etäännyttämistä tunneillamme, mainitse asiasta ilmoittautumisesi yhteydessä, niin pyrimme järjestämään opetuksen sinulle turvallisella tavalla.captcha


 

shaolin kungfu advanced classes 2020 2021

Shaolin Kungfu -jatkoryhmämme harjoittelussa tulemme syyskaudella 2021 keskittymään erityisesti vapaaseen sovellutukseen. Lähestymme tätä kolmella tavalla: "siltojen kysymisen" harjoittelussa, jossa parannamme kontaktiharjoittelun kautta vastustajan aikomuksen aistimista; heitto-, tarttumis-, ja lattiatekniikoissa, jossa virtaava liike on keskeisessä osassa; sekä reaktioharjoituksissa, jossa parannamme spontaania reagointia erilaisiin hyökkäyksiin ja tilanteisiin.

Aloitamme vain muutamasta tekniikasta, mutta kasvatamme niiden määrää sekä uhan elementtiä harjoittelun edetessä. Taistelupuolta tukemassa korostamme meditaation sekä hyvää terveyttä tukevien harjoitusten osuutta.


taijiquan tai chi taiji advanced classes 2020 2021

Tänä syksynä keskitymme ottamaan jo opitut taistelutekniikat paremmin haltuun. Oppilaat saavat itse valita 5-10 tekniikkaa, joihin he keskittyvät. Tavoitteena on kasvattaa itsevarmuutta ja rohkeutta käyttää taistelutekniikoita tilanteesta ja vastustajasta huolimatta.

Keskitymme myös mielen merkitykseen taistelutaitojen harjoittelussa zen-meditaation kautta. Vahva, keskittynyt mieli on hyvälle kungfu-taistelijalle ensiarvoisen tärkeää, ja sen hyödyt ovat suoraan sovellettavissa myös arkielämäämme.


Tulevat kurssit

Ei tapahtumia